Suomeksi |  På svenska |  In English

Helsingin yliopiston väitöstietolomake

Vaihe 2/4: Tietojen syöttö

Ole hyvä ja täytä ainakin kaikki pakolliset kentät. Pakollisten kenttien otsikot ovat lihavoituina ja niiden edessä on *-merkki. Kenttien selitykset ovat kentän yhteydessä suluissa ja kursivoituina. Täytettyäsi lomakkeen paina lomakkeen alalaidassa olevaa "Tarkista tiedot" -painiketta, jolloin siirryt tarkistussivulle. Tarkistussivulla voit tulostaa täyttämäsi tiedot. Tarvittaessa voit myös palata takaisin korjaamaan mahdollisia virheitä. Ongelmatilanteissa sekä palautteen antamisessa ota yhteyttä E-thesis -palveluun (e-thesis@helsinki.fi, 02941 44584).

Väittelijän henkilö- ja yhteystiedot
(esim. FM)

(puhelinnumero tulee vain kirjaston henkilökunnan käyttöön)

Väitöstilaisuuden tiedot

(Kirjoita väitöstilaisuuden tarkka paikka, esim. Biokeskus 2, auditorio 1041, Viikinkaari 5)

(sukunimi, etunimi)
Vastaväittäjä(t)
(sukunimi, etunimi)
(sukunimi, etunimi)
Väitöskirjan yleiset tiedot

(Vaihtoehtoinen otsikko on vieraskielisen työn suomenkielinen nimi tai suomenkielisen työn englanninkielinen nimi)

Väitöskirjan tekopaikka

(Tiedekunta, joka hyväksyy työsi. Mahdollinen osasto voidaan kirjoittaa osasto kenttään. Kirjoita osaston nimi sillä kielellä (suomi, englanti tai ruotsi), jolla itse työkin on kirjoitettu.)

(Tähän kenttään voit kirjoittaa työsi muut tekopaikat, kuten erillislaitokset. Kirjoita muut tekopaikat sillä kielellä (suomi, englanti tai ruotsi), jolla itse työkin on kirjoitettu. Jos muita tekopaikkoja on useampi, voit erottaa ne toisistaan puolipisteellä, esimerkiksi University of Tampere, Faculty of Information Sciences, Department of Computer Sciences; University of Helsinki, Institute of Biotechnology.)

Työn ohjaaja(t)
(sukunimi, etunimi)
(sukunimi, etunimi)
(sukunimi, etunimi)
Painetun väitöskirjan tiedot
(esim. 978-952-10-3672-9)
(esim. 1235-0621)
Elektronisen väitöskirjan tiedot
(esim. 978-952-10-3673-6)

(Elektronisen väitöskirjan ISBN-numero on pakollinen, jos työ ilmestyy elektronisena)

(esim. 1455-0849)
Tiivistelmät

(Tieteellinen tiivistelmä on väitöskirjan englanninkielinen tiivistelmä, jonka suositeltu enimmäispituus on yksi sivu (2400 merkkiä). Jätä kappalejakojen väliin tyhjä rivi. Voit joko kirjoittaa tiivistelmän kenttään tai kopioida sen muualta.)

(Yleistajuinen tiivistelmä on väitöskirjan suomen- tai ruotsinkielinen tiivistelmä, jonka suositeltu enimmäispituus on yksi sivu (2400 merkkiä). Jätä kappalejakojen väliin tyhjä rivi. Voit joko kirjoittaa tiivistelmän kenttään tai kopioida sen muualta.)

(Lehdistötiedotetta varten voit kertoa joitakin tietoja itsestäsi lyhyesti yhdellä kappaleella: syntymäaika ja -paikka, lukio, jossa suoritit ylioppilastutkinnon jne.)