Suomeksi |  På svenska |  In English

Graduohjeet

Tutkielmien tallentaminen E-thesikseen

Lääketieteellinen tiedekunta

Tutkielman tekijät tallentavat tutkielman E-thesis-palveluun. Tutkielma tallennetaan seuraavalla tavalla:

1. Muunna tutkielmasi yhdeksi pdf-tiedostoksi. Tiedostoon tulee liittää myös tiivistelmä. Psykologian ja logopedian kandidaatin tutkielmissa sekä lääketieteen ja hammaslääketieteen pro gradu –tutkielmissa tiivistelmä tulee tehdä koulusivistyskielellä. Nimeä tiedosto (ilman ääkkösiä tai erikoismerkkejä Sukunimi_Etunimi_Pro_gradu_vuosiluku) ja tallenna se.


2. Aktivoi Office 365 -posti, mikäli et ole sitä tehnyt. Opinnäytetyötä ei pysty palauttamaan ilman toimivaa helsinki.fi -sähköpostiosoitetta.

 

3.  Kirjaudu yliopiston käyttäjätunnuksilla tallennuslomakkeelle (linkki alla) ja etene vaihe kerrallaan:

  • Täytä lomakkeen kentissä pyydetyt opinnäytteen kuvailutiedot. Toista tarvittaessa Tiivistelmä-kenttä, jos työsi sisältää myös toisella kielellä kirjoitetun tiivistelmän
  • Nouda opinnäytteen pdf-tiedosto.
  • Tarkista vielä, että tiedot ovat oikein ja päätä tallentaminen - tai korjaa tietoja tarvittaessa.

 4. Huom. Tiedot tallenetaan ja sähköpostiviestit lähetään käyttäjälle jonka tunnuksilla on kirjauduttu järjestelmään.
     Älä koskaan luovuta tunnuksiasi tai salasanojasi muiden käyttöön!

 

Lääketieteellisen tiedekunnan tutkielmalomakkeen aloitussivu

Tallennuksen jälkeen opinnäyte jää järjestelmään odottamaan jatkokäsittelyä.
 

Apua ongelmatilanteissa

Tutkielma- ja syventävät opinnot -sivu

Tutkielman tallentamiseen tai julkaisemiseen liittyvissä ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä kirjastoon e-thesis [at] helsinki.fi
 

Tallennus arkistoon tai verkkojulkaiseminen

Jos et tallennuksen yhteydessä hyväksy verkkojulkaisusopimusta, tutkielmasi pdf-versio arkistoituu siten, että sitä voidaan käyttää vain paikallisesti kirjastossa (vain tiivistelmäteksti tulee julkiseksi E-thesis -palvelussa).

Jos hyväksyt verkkojulkaisua koskevan sopimuksen, tutkielmasi on julkaisemisen jälkeen avoimesti verkossa ja haettavissa mm. Googlen avulla.

 

Huom. Jos haluat tallentaa jo hyväksytyn tutkielmasi E-thesikseen, ole hyvä ja täytä E-thesiksen oma gradulomake ja toimita allekirjoitettu julkaisusopimus sekä gradusi PDF-tiedosto Helsingin yliopiston pääkirjastoon. Gradun PDF-tiedosto lähetetään sähköpostiliitteenä osoitteeseen e-thesis@helsinki.fi.